Hvem vi er

Grokeramikk

Gro Kjellnes Løvik

Hellegota 178

6480 Aukra

Tlf: 901 40 955

E-post: post@grokeramikk.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Nettbutikk

Vi lagrer all nødvendig informasjon som er nødvendig for å håndtere en ordre i nettbutikken, slik som kontaktinforamsjon du har oppgitt (slik som navn, adresse, e-postkonto) brukernavn og passord for registrerte brukere, ordrehistorikk (inkludert ordre som ikke er fullført), IP-adresse og en unik betalingsreferanse til Nets Easy.

Betalingsløsningen Nets Easy leveres av Nets AS. Personvernvilkårene til Nets Easy finner du blant annet når du oppgir betalingsinformasjon. All betalingsinformasjon håndteres av Nets AS.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke personvernopplysninger med tredjepart med mindre vi blir pålagt dette av offentlige myndigheter. Din nettsideaktivitet, inkludert ufullstendige ordre, blir ikke brukt til målrettet annonsering.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi oppbevarer fullførte ordre og informasjons om dette så lenge det er hensiktsmessig for vår drift og etter krav fra regnskapslovgivning. Ufullstendige ordre blir oppbevart i 7 dager før vi sletter dem. Kansellerte ordre blir oppbevart i 180 dager. Hvis du oppretter konto hos oss, vil kontoinformasjon bli oppbevart så lenge nettbutikken er i drift.

I tillegg vil en sikkerhetskopi av nettsiden bli oppbevart i inntil tre måneder. Sikkerhetskopien vil inneholde alle innsamlede personvernopplysninger.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du har rett til å få vite, endret og slettet alle personvernopplysninger knyttet til deg ved å ta kontakt med nettsideeier. Ved datalekkasje har du rett til å få vite om personvernopplysninger har havnet på avveie.